Skip to content

2012-10-01

Októberi koncert- és programajánló

Készítő: debrecenbar

Beköszöntött az ősz. Nincs már szikrázó napsütés és a szabadban lófrálás. A fesztiválszezonnak régóta vége, de így is találunk kedvünkre való programokat. Sokszínű programokban és koncertekben gazdag október elé nézhetnek azok, akik Debrecent választják a következő hetekben. 

Októberi koncert és programajánlónkat Gigi szerkesztette.

Október 5. – 30Y

Helyszín: Roncsbár, Csapó utca 27.
Jegyár: elővételben 1300 Ft, helyszínen 1600 Ft
Előzenekar: Jurij
Kezdés: 20.00

Ismét Debrecenben koncertezik a 30Y. Betartották az ígéretüket a fiúk, mivel már a Campus Fesztiválon megígérték nekünk, hogy ősszel ismét felrázzák a debreceni ifjúságot. A koncertnek a Roncsbár ad helyet, ami kezd egyre népszerűbb szórakozóhellyé válni. Biztosan hallani fogjuk többek között a Teremtős-t és a Bogozd ki-t is, majd pedig a koncert után felbuzdulva várhatjuk novemberben megjelenő Szentimentálé lemezüket, amin szó szerint szentimentális dalokat hallhatunk majd. Ezen a lemezen találjuk majd meg az Egypár c. dalukat is, amelynek érdekes videóját alább nézheted meg.  30Y fanatikusként soha nem hagyom ki a debreceni koncertjeiket. Ott találkozunk!

Október 9-10-11. – DEN

Helyszín: Lovarda

Jegyár: diákigazolvánnyal 1000Ft/nap, diákigazolvány nélkül 1800/nap, egyetemi kedvezménykártyával és KLK kártyával ingyenes a belépés.

Ezen a héten sem pihennek az egyetemisták. Három napos rendezvényük, a Debreceni Egyetemi Napok okot ad a felhőtlen szórakozásra. 9-én hallhatjuk a NemJuci-t, HS7-t, Anna and the Barbies. A szívem megszakad, hogy nem lehetek ott, de itt lesz Likó Marci is a Vad Fruttikkal, akiknek epekedve várom készülőben lévő új lemezüket. 10-én Campus Party Korda Györgyel és Balázs Klárival. A rendezvényt zárja a PASO, Skafunderz, és a Brains 11-én. Ezen a héten biztosan az ürességtől fognak kongani a nagy egyetemi előadók és a szemináriumi termek.

Október 15. – Müller Péter: Mit tehetünk magunkért? Az ember belső lehetőségei

Helyszín: Lovarda

Jegyár: elővételben 2500 Ft, helyszínen 2800 Ft, diákoknak 1800 Ft, Hajdú-Bihari Napló előfizetőknek 2200 Ft

Kezdés: 19.00

Ha eleged van a jobbnál jobb koncertek tömkelegéből, figyelmedbe ajánlom Müller Péter előadását. Az ismert és elismert író, dramaturg, előadó már többször járt a Lovardában, előadásaival elkápráztatja a közönséget. Szívből jövő gondolataival egyszerűen kiránt a hétköznapok szürkeségeiből és rávilágít az élet igazi szépségére. Érdemes magunkkal vinni könyveit, mert előadásai után szívesen hagyja kézjegyét a műveiben, bár az ő nézetei szerint  „a gondolatok és az érzések átadásának leghitelesebb módja mégsem az írás, hanem a beszéd”.

Reklámok
Read more from Lazulj!, Zene

Van véleményed? Itt oszthatod meg velünk:

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s

Note: HTML is allowed. Your email address will never be published.

Subscribe to comments

%d blogger ezt kedveli: