Skip to content

2012-11-03

Utazzunk együtt az éjszakán át! – 2. Pár – Beszéd Est

Készítő: Kovács Miklós

Ez a pillanat is eljött, immár második alkalommal fogjuk megrendezni a Pár – Beszéd Estet. Közösségépítés és a közösségek beindulása lesz az, amiről megosszuk egymással a gondolatainkat. Milyen elképzelésünk van a további Pár -Beszéd Estekről? Milyen szekciók lesznek? Annyit elárulhatok hogy a Félmeztelenül táncoló fiatal = vezető? cikkünk fogja képezni az alapját a következő összejövetelnek.

Hogyan fog felépülni a Pár – Beszéd Est?

Időpont: 2012. november 13. 18 óra.

Helyszín: DE-KTK (Kassai út 26.), A/10-es terem a földszinten

A tervezett tematika és koncepció:

  • 18:00 – Szürkület: Pár – Beszéd Est köszöntő.
  • 18:05 – Naplemente: TED videó vetítés.
  • 18:30 – Holdkelte: videóval kapcsolatos szubjektív benyomások és megragadt gondolatok megosztása egymással.
  • 18:55 – Csillagos ég felfedezése: a távoli egység kutatása, csapatok alakítása, egyén és csapat fejlesztő közösségi program.
  • 19:25 – Hajnali fények: közösen eldöntjük, merre visz tovább az utunk.

Figyelembe vettük a programok kialakításánál az előző Pár – Beszéd Esttel kapcsolatos észrevételeket, ezért be fogjuk építeni ezeket a lebonyolítás során.

A Naplemente szekcióban továbbra is tartjuk magunkat ahhoz, hogy egy érdekes, és a témába vágó TED videót vetítünk, így megalapozva az est további részét. Mivel jeleztétek, hogy a gondolatok videó utáni felírása jó dolog volt, ezért ezt megtartjuk. Most azonban rendszerezve hajtjuk végre ezt, a Holdkelte szekció első 5 percében. A további 20 perc lesz az, ahol egy nagy körbe ülünk, és ott kivesézzük azt, amit hallottunk. A körben lesz egy “csősz”, aki vigyáz majd a “termésre” az Est folyamán. Tehát a gondolatok egy helyben tartására, és arra hogy minden gyümölcs beérjen, tehát minél több ötlet érvényesüljön.

A Csillagos ég felfedezése szekcióban megpróbáljuk megtalálni azt, ami a jelenlévőkben közös, ugyanakkor előtérbe helyezni egy kicsit az egyéni teljesítményeket is. Ezt is az első Est során tapasztalt sok hasonló gondolat és életút miatt szeretnénk belevenni a programba. Itt a létszámtól függően 1-2 csoportot kialakítunk majd, ahol minden csoportnak lesz megválasztott saját “csősze”, aki a már említett feladatokat látja el. A 2. Pár – Beszéd Esten a saját sikeres kezdeményezések, elért eredmények bemutatása fog történni ebben a 30 percben. Mindenkinek körülbelül egy perc áll majd rendelkezésére, hogy bemutatkozzon, és meséljen kicsit magáról. A további megrendezésre kerülő Pár -Beszéd Esteken ez a szekció lesz az, ahol ismerkedünk egy kicsit egymással, és megkeressük az egyéni értékeket, segítünk egymásnak az életben való boldogulással kapcsolatban.

A Hajnali fények szekcióban kötetlen formában képzeltük el az Est folytatását. Mindenki eldöntheti, hogy merre visz tovább az útja.

Tekints meg a Pár – Beszéd Est hivatalos facebook oldalát, ahol értesülhetsz a további fejleményekről és eseményekről!

Időpont: 2012. november 13. 18 óra.

Helyszín: DE-KTK (Kassai út 26.), A/10-es terem a földszinten

Reklámok

Van véleményed? Itt oszthatod meg velünk:

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s

Note: HTML is allowed. Your email address will never be published.

Subscribe to comments

%d blogger ezt kedveli: