Skip to content

2013-02-14

4

Debrecenbe érkezik a Colabs Startup School!

Készítő: Laci

Sikeres vállalkozók élettörténetével ismerkedhetnek meg az érdeklődők egy premier előtt vetítésre kerülő dokumentumfilmen keresztül, melyet a Debreceni Egyetem Informatikai Karán vetítenek le február 19-én.

A budapesti Colabs Startup Center és a Magyar Startup Közösség csapata 2013. február 19-én 18:30-as kezdettel a Debreceni Egyetem Informatikai Karának nagyelőadójában vetíti a még publikus megjelenés előtt álló The Startup Kids című dokumentumfilmet, amely sikeres európai és amerikai cégek alapítóinak történeteit mutatja be (pl. Dropbox, Vimeo, TechCrunch).

Az eseményre a szervezők azokat várják elsősorban, akik érdeklődnek a technológia, a design és a legújabb üzleti megoldások világa iránt, és szeretnének ihletet meríteni sikeres vállalkozók tapasztalataiból. A filmvetítést egy kerekasztalbeszélgetés követi, ahol hazai történeteket lehet megismerni, és lehetőség nyílik elbeszélgetni a témáról. További információk a vetítés Facebook oldalán.

A Colabs üzleti-angyal befektetők támogatásával indult azzal a céllal, hogy hazai korai fázisú innovatív- és technológiai startup cégek indulását, fejlődését gyorsítsa fel jellemzően 5 millió és 150 millió forint közötti tőkebefektetéssel, specialista hálózatával és nemzetközi kapcsolataival. A Colabs 2012-ben hat befektetést zárt csaknem 150 millió forint összértékben.

A debreceni esemény társszervezője a Magyar Startup Közösség, mely független Facebook oldalán szedi össze a magyar és nemzetközi startup világ legfontosabb híreit, eseményeit. Itt található a folyamatosan frissülő Magyar Startup Eseménynaptár is. Alapítója Bor Gergely, aki a DebTech meetupot és a városi startup klubot is szervező Corvex Zrt. debreceni startup projektjeit vezeti.

A filmvetítés ingyenes, de regisztrációhoz kötött, melyet az alábbi linkre kattintva tehettek meg!

A Startup Kid filmelőzetese:

Reklámok
4 hozzászólás Post a comment
 1. Balázs
  feb 14 2013

  Sajnos nekem nem jó az időpont, de bízok benne, hogy a DBár majd frankón beszámol róla 🙂

  Ha szabadna kérnem – és nem akarok beleszólni a lap szerkesztésébe, de mégis – egy rövid, általatok készített, beágyazott video is beleférne az eseményről? Tőlem akár mobiltelós felvétel is lehet 😀

  kösz, Balázs

  Válasz
 2. Máté
  feb 14 2013

  Balázs, mindenképpen beszámolunk a rendezvényről. 🙂
  Viszont azt nem vállaljuk, hogy a filmről filmet készítünk 😉 meg azt sem, hogy a híradós stábokhoz hasonlóan riportot készítünk a rendezvényről. Ez jelenleg még túl van a kapacitásainkon. De írott formában első kézből fogsz értesülni róla!

  Válasz

Trackbacks & Pingbacks

 1. Világcégek Debrecenben! | Debrecen Bár
 2. Top cikkek 2013-ban | Debrecen Bár

Van véleményed? Itt oszthatod meg velünk:

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s

Note: HTML is allowed. Your email address will never be published.

Subscribe to comments

%d blogger ezt kedveli: