Skip to content

2013-04-08

Áprilisi koncertajánló

Készítő: Norrka

Úgy tűnik, a medve végre előbújik a barlangjából. A hőmérséklet lassan, de biztosan emelkedni kezd, eltűnnek a talajmenti fagyok, és jönnek helyettük a koncertek. Megtudhatjátok, áprilisban milyen koncertekre számíthatunk Debrecenben.

Babos Gyula, László Attila, Tátrai Tibor: Gitár Trió

Helyszín: Kölcsey Központ
Időpont: Április 9. 19.00
Jegyár: 2200/2700 Ft

Itt a remek alkalom, hogy megtekintsék Magyarország három, talán legnagyobb nevű magyar gitárosának, Babos Gyula, László Attila és Tátrai Tibor párbaját! Mindhárom, Liszt Ferenc díjjal büszkélkedhet és annak ellenére, hogy a zene legkülönbözőbb területein, a jazztől a blueson át a rockig gitároznak, együtt gyorsan megtalálják a közös hangot. Repertoárjukban híres szerzők dalainak feldolgozása mellett saját szerzeményeik is szerepelnek, változatos és improvizatív stílusban előadva. Miközben mindenki a maga stílusában beszélget egymással a hangszerén, könnyed, meghitt és ugyanakkor technikás gitárpárbaj alakul ki.

Irie Maffia, Hősök

Helyszín: Lovarda
Időpont: április 12. 20.00
Jegyár: 1500/1800 Ft

Lemezbemutató koncertre készül az Irie Maffia, valamint a Hősök is. Mindezt pedig a Lovardában teszik, ahol mi is megnézhetjük őket. A stílus  enyhén szólva eltérő, ezért változatos estére számíthatunk. Most pedig meghallgathatjátok az Irire Maffia egyik legrégibb és szerintem legismertebb dalát.

Mága Zoltán jótékonysági koncert

Helyszín: Református Nagytemplom
Időpont: április 13. 08.00
Jegyár: 2500/3900 Ft

Határon túli és belföldi családok százainak jelent gondot a gyermekek iskoláztatása. Kárpátalján, ha a családok magyarul szeretnék taníttatni a gyerekeket, akkor ez igencsak megterheli a családi költségvetést. A Magyar Református Szeretetszolgálat a tehetséges, de nehéz körülmények között élő diákok tanulmányainak támogatására hozta létre a Nyilas Misi Ösztöndíjprogramot. Mága Zoltán hegedűművész is a program mellé állt és jótékonysági koncerttel támogatja a tehetséges diákokat. A művész egyéni és zenekari koncertjeivel már bejárta a világot és a Kárpát-medence jelentős településeit. Több mint száz templomban koncertezett. Elkötelezettje a tehetséggondozásnak és a zenei értékek felmutatásának. A jótékonysági koncert bevételéből a Szeretetszolgálat hazai és kárpátaljai tehetséges gyermekeket támogat.

Carbonfools

A Carbonsweet című új album lemezbemutatójára készül a Carbonfools. Nemrég okoztak a srácok egy nagy meglepetést. Közzétettek ugyanis egy dalt, melyet magyar nyelven szólaltatnak meg. A dallal pedig a médiatörvény ellen kívánnak tiltakozni. A banda Debrecenbe szinte már hazajár, lelkes rajongótáboruk valószínűleg ismét jelen lesz.

Helyszín: Roncsbár
Időpont: április 13. 20.00

Turbo, Belmondo

A Turbo és a Belmondo is fellép egy este leforgása alatt a Roncsbárban. Ez is izgalmas estének ígérkezik.

Helyszín: Roncsbár
Időpont: április 20. 20.00
Jegyár: 1000 Ft

Kiscsillag

A Kispál többet már nem, de a Kiscsillag még jó néhányszor fel fog lépni Debrecenben. Teszik ezt áprilisban is, természetesen a Roncsbárban. Az alábbi videó pedig az egyik legjobb Kiscsillag dal, hallgassátok :).

Helyszín: Roncsbár
Időpont: április 26.
Jegyár: 1500/1800 Ft

Reklámok

Van véleményed? Itt oszthatod meg velünk:

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s

Note: HTML is allowed. Your email address will never be published.

Subscribe to comments

%d blogger ezt kedveli: