Skip to content

2013-06-08

100-as mérföldkő

Készítő: Rab Máté

Ez itt a 100. bejegyzésem. Hűha. Elképzelni is sok, hogy már 100 alkalommal osztok meg veletek valamit, ami szerintem érdekes és mégis valaki mindig elolvassa. Köszi Anyu! 😉 Egy kis nosztalgikus memoár az elmúlt 100 bejegyzésről, hogy mit változtatott meg bennem, körülöttem és talán bennetek?

Amiket legjobban szerettetek

Az tuti, hogy volt pár igazán felkapott cikk az utóbbi bő egy évben. Nagyon szerettétek a sikersztori interjúkat, és több reklámelemzésem is örömmel olvastátok. A legtöbb cikket én jegyzem az Állás rovatunkban, és ezekből tényleg sok hasznosat leszűrhettek. Nem egy ismerősöm volt ezek által több interjún, van aki statisztikát készített a sikeresség bizonyítására. Szóval ha állást keresel, akkor ezeket az örökbecsű írásokat bátran ajánlom figyelmedbe, de legalább az önéletrajz hibákról írtat. Írtam egyébként egy könyvajánlót, egy cikket az online biztonságról (védekezésről), egy Linkedin céges segédletet, és még 10 indokot, hogy azonnal kilépj a munkahelyedről. Egyik sem avult el azóta, bátran csemegézz.

Írási témák, érdeklődésem alakulása

Ezt a részt főleg magamnak írom, kicsit önzően, ennyit engedjetek meg a 100. alkalomból. Érdekes átalakulás ment végbe az egy év alatt. Induláskor szinte csak üzleti jellegű cikkeket írtam, a vállalkozásról, marketingről, reklámajánlókat dögivel, meg persze az álláskeresési cikkek. Aztán jött néhány uniós cikk, és még több debreceni vonatkozású nemzetközi trend. Október körül a business punkok megfogtak és több cikket is szenteltem nekik. Majd jött pár reformer cikk újév körül, hogy miben érdemes változtatnod. Idén pedig elragadott a jövő. Egy kicsit elvittem a nemzet(ek)közi rovatot a jövőkutatás irányába, több futurisztikus találmányt bemutató írásom is megjelent. De majdnem egy féltucat cikket szenteltem az utazásaimnak is, hisz amerre járok, azt megírom, ezzel is közelebb hozva a nemzetközi teret Debrecenhez. Érdekes átalakuláson ment keresztül az érdeklődésem, de örülök, hogy követtetek ezen az úton. És hogy ez a bekezdés rólatok is szóljon: itt egy mini kérdőív arról, hogy a jövőben miről olvasnátok kedvetek szerint (több válasz is megjelölhető):

Visszajelzések

Ha rendszeres olvasónk vagy, akkor tudod, hogy ezt az egészet “társadalmi munkában” végezzük, azaz ingyen, kedvtelésből. Ezt sokan nem értik, ilyenkor veszem sorra azokat a közvetett “fizetségeket”,  amiket az oldalnak köszönhetek. Számmisztikusoknak röviden és velősen egy infografika, amely az 1 éves indulásunkra készült. Továbbá részben az oldalnak is köszönhettem, hogy mélyebben bevonódtam az alma materem öregdiák egyesületének tevékenységébe, az alumni találkozónkról is persze írtam. Egy óriási mérföldkő volt az életemben a TEDx előadásom. De nemcsak maga az előadás, hanem az első igazi debreceni rendezvény is megfogott (TEDxNagyerdő beszámoló), és ennek hatására már gőzerővel készülünk a második felvonásra!

Egyik kedvenc visszajelzésem a rengeteg írónk. Először is nagy köszönet a vendégíróinknak, akik száma már a negyvenet is meghaladta! Akikre a legbüszkébb vagyok az elmúlt 100 bejegyzés során, azok a rovatvezető társaim. Ők azok, akik minden héten pontosan “szállítják” a gondolatébresztő cikkeket, hogy mi mind egy teljesebb életet élhessünk!

A legkedvesebb visszajelzéseim pedig a legalapvetőbb visszaigazolások, hogy olvastok, megosztotok, hozzászóltok. Szóval köszönöm a cikkeimre szánt időd, remélem gazdagabbnak érzed magad Te is. 🙂

Reklámok

Van véleményed? Itt oszthatod meg velünk:

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s

Note: HTML is allowed. Your email address will never be published.

Subscribe to comments

%d blogger ezt kedveli: