Skip to content

2013-07-04

5

30 nap, ami megváltoztatja az életed!

Készítő: Laci

Fel tudod idézni, mi történt veled az elmúlt hónapban? Vagy az elmúlt fél évben? Tele vagy álmokkal, de valahogy az idő mindig elrepül mellettük, és ezek az álmok soha nem válnak valóra? Összevissza vagy, gyakran céltalanul a világban. Azt se tudod néha mit akarsz? Álmodozol, de sosem válnak valóra az álmaid? Beleveszel a hétköznapok szürke egymásutánjába, és csak nagy ritkán tudsz emlékezetes pillanatokat létrehozni? Pedig ennek nem kell így lennie! Adj 30 napot, és gyökeresen megváltozik az életed! Próbáld ki a 30 napos kihívást!

Mi ez a hülyeség? 

Gyakran a legnagyobb probléma az életünkkel, hogy vagy nincsenek céljaink, vagy a céljaink nincsenek jól megfogalmazva, vagy összerakva. Évek óta gyakorlom én is, hogy jól tudjak tervezni, akár magánéletről, akár a munkámról van szó. Az évek alatt megtanultam, hogy bármilyen nagy célod van, el tudod érni, ha lebontod apró lépésekre! És ezt fogom most is csinálni! De ahhoz, hogy jobban megértsd miről beszélek, nézd meg ezt a TED videót Matt Cutts-sal.

Hogyan is kezdjek neki?

Nekem gyakran a legnagyobb bajom, hogy el vagyok havazva. Csomó ötletem van, amit ügyvezetőként meg szeretnék csinálni, és férjként szeretnék jól helytállni, vagy csak épp eszembe jut egy ötlet, amit meg akarok csinálni szabadidőmben. De biztos vagyok benne, hogy ezzel nem vagyok egyedül, és mindenkinek ezer meg egy dolga lenne. De ezt nem lehet így!

Gondolkodj el azon, mit szeretnél már hónapok, évek óta megcsinálni, és a következő 30 napban koncentrálj arra, és csak arra. Fókuszálj, hogy azt amit meg szeretnél csinálni, meg is tudd csinálni! Bontsd le napokra, kisebb lépésekre azt a célt, amit el szeretnél érni, és kezdd el a megvalósítást. Kisebb lépésekben, koncentráltan, és odafigyelve könnyebb lesz, mint gondolnád! Olyan ez mint amikor kiskorodban összegyűjtötted a zsebpénzed az első biciklidre! Nem vettél csokit, fagyit, minden fillért félreraktál, csak hogy meglegyen az a várva várt bicikli. Na jü, ez most csöpögős és szentimentális volt, de remélem vágod a lényeget!

Csatlakozz!

Szóval, mire vársz? Mi vesztenivalód van? Kezdd el a saját 30 napos kihívásod! Én is elkezdem, amit itt követhetsz majd nyomon: http://laci30naposkihivasa.tumblr.com/

Folyt köv…

Reklámok
5 hozzászólás Post a comment
 1. Attila
  Júl 5 2013

  Ötletes. Kíváncsian várom a folytatást! 🙂

  Válasz
 2. Bogi
  Júl 5 2013

  Ez tetszik! Lehet ki is próbálom, úgyis van egy nagyobb lélegzetű projektem talonban! 🙂

  Válasz
  • Laci
   Júl 5 2013

   Hajrá!
   Vesztenivalód nincsen! 🙂

   Válasz

Trackbacks & Pingbacks

 1. Hogyan találj időt arra a fontos dolog megvalósítására… | Debrecen Bár

Van véleményed? Itt oszthatod meg velünk:

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s

Note: HTML is allowed. Your email address will never be published.

Subscribe to comments

%d blogger ezt kedveli: