Skip to content

2014-03-12

Power your future – EESTEC Observer Debrecen

Készítő: debrecenbar

Hallottál már a diákszervezetekről? Esetleg ismersz is egy párat városunkban? Még az előnyeiket is tudod? Most itt az alkalom, hogy megismerd a legújabb debreceni diákszervezet, az EESTEC Observer Debrecent. Lehet, hogy pont neked találták ki!

Az Electrical Engineering STudents’ European assoCiation, vagy röviden csak EESTEC, 1986-ban alakult Eindhoven-ben, Hollandiában, egyedülálló európai diákszervezetként informatikus és villamosmérnök hallgatók számára. A cél itt is az, hogy a következő vezető generáció már az egyetem alatt vezetői, menedzseri tapasztalatokat szerezzen, a kommunikációs képességeit tökéletesítse és kipróbálja mindenféle éles helyzetben és nem utolsó sorban egy olyan kapcsolati hálót alakítson ki, amely majd nagyon hasznosan fog jönni a nagybetűs életben. Emellett rövidebb diákcseréket, szakmai programokat is kínál.

A diákszervezetnek eddig csupán Budapesten volt helyi szervezete kis hazánkban, a Magyar Villamosmérnök- és Informatikus hallgatók Egyesülete (MAVE), de 2013-ban megalakult az EESTEC Observer Debrecen is, és hamarosan 1 éves születésnapját ünnepli.

Természetesen a debreceni helyi szervezet is fontosnak tartja az EESTECes célokat, így a szervezetben rengeteg lehetőség van az egyéni és szakmai fejlődésre is. Érdekes tréningek, nagyszerű motivációs hétvégék, komoly tárgyalások a partnerekkel és persze lazább csapat összekovácsoló bowlingozások és még sok más egyéb vár a tagokra. Az EESTEC Observer Debrecen pedig a csatlakozni vágyó elsősorban informatikus vagy villamosmérnök hallgatókra és minden más érdeklődőre vár.

EESTEC1Továbbá a debreceni szervezettel is el lehet jutni szakmai programokra, konferenciákra Európa szinte bármelyik országába, úgy hogy a jelentkező szállását és étkezését még biztosítják is. Tehát egy oda-vissza Európán belüli repülőjegy áráért 1 hetet külföldön tölthetsz, és olyan dolgokról tanulhatsz, amik Téged érdekelnek, azonban az egyetemen nem tanítják, viszont egy komolyabb állás esetén akár követelmény is lehet. Az egyéb városnézős és esti programokat pedig még nem is említettük. A helyi szervezet jelenleg is egy olyan mobil applikáción dolgozik, amellyel első kézből, azonnal értesülhetsz az aktuális programokról, a programok helyszínéről, időpontjáról és a jelentkezési határidőkről.

A Debreceni Egyetem idén 10 éves Informatika Kara által szervezett Szakmai Napokon (március 17-18.) háttér programokat is szervez az EESTEC Observer Debrecen. Kereshetitek az EESTEC Clubot, ahol kikapcsolódhattok az előadások között, de a tavasz folyamán több EESTECes programmal találkozhattok. Az egyik ilyen egy egész napos, nem csak informatikusok vagy villamosmérnökök számára tervezett program versenyekkel, előadásokkal, tanár-diák eseményekkel és koncertekkel.

Ha érdeklődsz a szervezet iránt, tag szeretnél lenni, vagy esetleg egy csereprogramban vennél részt, akkor keresd fel a honlapunkat: http://eestec.hu/debrecen/ vagy írj a paloczi.attila@eestec.hu email címre!

EESTEC2

Reklámok

Van véleményed? Itt oszthatod meg velünk:

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s

Note: HTML is allowed. Your email address will never be published.

Subscribe to comments

%d blogger ezt kedveli: