Skip to content

2014-03-21

A Brains szuperhősökkel duplázik Debrecenben

Készítő: Norrka

Új dalokkal és régi nagy slágerekkel tér vissza Debrecenbe hazánk legsikeresebb élő elektronikus zenei produkciója, a Brains. A srácok dupla koncerten, március 21-én és 22-én, pénteken és szombaton a Roncsbár színpadán bemutatják rendhagyó, a képregények világát idéző kísérő-kampányukat is a Superheroes című új dal kapcsán.

A Brains koncertjein szinte tapintható az a hihetetlen energia, ami a rajongók és a zenekar között áramlik. A fiúk március 21-én és 22-én este ezt újra megmutatják, hiszen látványos színpad- és vetítéstechnikával térnek vissza a debreceni Roncsbár színpadára. A régi nagy slágerek, a Refresh The Style és a Full Range című albumok közönségkedvencei mellett a zenekar élőben is bemutatja a vadonatúj, Superheroes című dalát, amelyhez rendhagyó, a szuperhősök tematikájára épülő és a képregények világát idéző kísérő-kampány társul.

– Bár a plakátokon mi jelenünk meg szuperhősökként, a Superheroes cím nem arra utal, hogy mi rendelkeznénk természetfeletti képességekkel. Éppen ellenkezőleg: bárki szuperhőssé válhat egy másik ember szemében, és ehhez nincs szükség sem hatalomra, sem emberfeletti erőre, csak figyelemre, emberségre – mondta Columbo, a Brains zenekar énekese.

A Brains legutóbbi stúdióalbuma, a Full Range számos stílusból táplálkozik, sokféle zenei forrás ellenére az egész anyagra mégis jellemző egyfajta letisztultság, egységesség és érettség. A lemezen a hazai könnyűzenei élet több szereplője mellett a világhírű brit Kosheen együttes énekesnője, Sian Evans is közreműködik.

Reklámok
Read more from Lazulj!, Zene

Van véleményed? Itt oszthatod meg velünk:

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s

Note: HTML is allowed. Your email address will never be published.

Subscribe to comments

%d blogger ezt kedveli: