Skip to content

2014-03-24

Lego! Lego mindenhol!

Készítő: Norrka

Aki legózni szeret, rossz ember nem lehet- szólhatna a 21. századi modern szólás. Gyakran érezhetjük úgy felnőtt fejjel is, hogy a legózás körül forog minden: legó kiállítás, legó mozifilm, új legúgyár építés, legó rekordok, gigászi építmények, felnőttek számára készült speciális készletek. Valóban, szinte minden létező popkultúrális témára találunk egy-egy legó készletet, Roxforttól kezdve a Simpson családon keresztül a Millenium Falconig. Adly Syairi Ramly nevű művész is nagyon szeret legózni: ezt a hobbiját ötvözte a zene szeretetével, amikor nekilátott, hogy elkészítse kedvenc bandáinak legó képmását.

Adly Syairi Ramly

Adly Syairi Ramly

Gyerekek és felnőttek milliói ragaszkodnak hosszú évek óta a Lego-hoz, mert az a játék élményét egy egészen új szintre emeli. Minden egyes megépített szerkezet hatalmas sikerélmény az alkotónak, növeli az önbizalmat, ennek köszönhetően pedig boldogabb és kiegyensúlyozottabb lesz a hétköznapi életben is. Ezen pozitív hatások mellett nem elhanyagolható, hogy a Lego játékokkal való játszás fejleszti a térlátást, a kézügyességet és problémamegoldó képességet. Ha pedig mindemellett még jó zenét is hallgat, az csak hab a tortán.

Kiválogattam néhányat Adly Syairi Ramly idáig elkészült alkotásaiból, valamint minden bandától egy-egy dalt is. A képeket láthatjátok a galériában, a dalokat viszont youtube-playlist formájában hallgathatjátok meg, ide kattintva. (A művész nem alkalmazott digitális szerkesztést a figurákon.) Nektek melyik a kedvencetek?

Ehhez a diavetítéshez JavaScript szükséges.

Reklámok

Van véleményed? Itt oszthatod meg velünk:

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s

Note: HTML is allowed. Your email address will never be published.

Subscribe to comments

%d blogger ezt kedveli: