Skip to content

2014-04-02

4

Innovatív ICT startup verseny Debrecenben! Támogató a Telekom!

Készítő: debrecenbar

Április 17-én lesz egy verseny Debrecenben, aminél a zsűri/főtámogató a Magyar Telekom! Aki megmérettetné magát, szeretne együtt dolgozni a Telekommal, az gyorsan jelentkezzen!

A szervezők: NOS-Szeged Kft., INNOVA Kft., Debreceni Egyetem Technológia Transzfer Iroda, és mi.

A program hivatalosan „T-Ma”  elnevezéssel 2014. április 17-én kerül megrendezésre a Debreceni Egyetemen. Ez egy olyan regionális innovációs rendezvény, amely lehetőséget biztosít azon innovatív projektek bemutatkozására, melyek szakmai befektetőt, illetve partnert keresnek a projektjük megvalósításához.

puklergaborA rendezvény kiemelt szakmai meghívott partnere a Magyar Telekom Nyrt. Innovációs és Üzletfejlesztési Üzletága, melyet az Üzletág Innovációs Igazgatója Pukler Gábor képvisel. Gábor számos ICT cégben töltött be vezető szerepet, majd 2007-től a Magyar Telekomot gyarapítja tudásával. Részletek a neve alatti linken!

A várt projektek:

 • mobilfizetéssel kapcsolatos mindennemű technológia- és szolgáltatásfejlesztés;
 • digitális otthon, smart home (különösképpen smart metering, energiamenedzsment)
 • smart city megoldások
 • intelligens közlekedés
 • intelligens energetika
 • e-kormányzat
 • e-learning
 • e-kereskedelem
 • machine to machine megoldások
 • jövő internet megoldásai
 • digitális média és 3D
 • e-health

Jelentkezés:

Határidő: 2014. április 8.

Jelentkezési lap: ide kattintva elérhető!

A jelentkezési lapon röviden be kell mutatnod a projektedet, saját magadat, és persze megadnod a neved, elérhetőséged.

Menetrend, lehetőségek:

A projektötletek egy előzetes szűrésen vesznek részt, melyet a NOS Szeged Kft. a Telekom kollégáival együttműködve végez el. A Telekom szempontjából relevánsnak értékelt projekteknek egy előzetes felkészítés után lehetőségük lesz bemutatkozni a Magyar Telekom Nyrt. innovációs vezetői számára, az innovációs nap vagy egyéb hasonló témájú találkozó keretében.

A Telekom szempontjából érdekesnek talált projektek továbbvitele (a projekt szakmai tartalmától és előkészítettségi fázisától függően) az alábbi lehetőségek mentén történhet:

 • A Telekom Innovációs Üzletága a közvetlenül nem kapcsolódó, de a vállalatcsoport számára releváns projekteket átirányítja a Telekom Csoport valamely tagjához;
 • A projekt közös továbbfejlesztése a Telekom szakértőivel együttműködve, tisztán szakmai együttműködés a Magyar Telekom tudás- és ügyfélbázisára építve;
 • A Telekom további pénzügyi forrásokat biztosít a továbbfejlesztéshez, szakmai és pénzügyi együttműködés, a projektgazdával együtt előzetesen tisztázott szakmai, jogi-szerződési feltételek mellett.

Tanácsunk:

Ha ötletgazda vagy, érdemes legalább a jelentkezési lapot kitöltened, mert biztosan értékes visszajelzéseket kapsz a NOS Szegedtől és a Telekomtól. Aztán ha behívnak egy prezentációra, még több feedbacket kapsz. Sőt, mindig benne van, hogy akár partnerek lesztek a Telekommal – ami azért jól cseng még a befektetői körökben is.

Ha már kiforrott projekted van, összeszokott csapattal, pozitív cash flow-val, vevőkörrel, vízióval, akkor mindenképpen pályázz! A Telekomnak nem érdeke lenyúlni a projektedet, neki vagy Te kellesz és az ötlet, vagy ellát olyan tanácsokkal, hogy milyen irányba fejlődj. Szóval ebben az esetben is érdemes jelentkezned és tesztelned magad meg a cégedet.

Spoiler!

Lesz egy másik rendezvény is májusban, az a Roncsbárban, kötetlenebbül, és oda kifejezetten ötlet szintű projekteket várnak. Ha csak ilyen szinten van a projekted, akkor dobj egy emailt és értesítünk: hello@debrecenbar.com

Reklámok
4 hozzászólás Post a comment
 1. ápr 14 2014

  Az normális hogy semmilyen visszajelzés nincs? Még annyi se, hogy köszönjük a nevezést?!

  Válasz
  • Rab Máté
   ápr 14 2014

   Szia Csaba! Még mi sem kaptunk visszajelzést, de amint megtudunk valamit (esetleg kapunk egy shortlist-et), azonnal jelzünk itt! Köszi a türelmet!

   Válasz
  • Rab Máté
   ápr 14 2014

   Szia Csaba! Most jött az infó, MA kaptok választ a NOS-Szegedtől!

   Válasz
   • icnagy
    ápr 14 2014

    Hi! Köszi! 🙂

    Válasz

Van véleményed? Itt oszthatod meg velünk:

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s

Note: HTML is allowed. Your email address will never be published.

Subscribe to comments

%d blogger ezt kedveli: