Skip to content

2014-04-28

1

Vállalkozók napja – a vevő a legfontosabb mozgató

Készítő: debrecenbar

A vevő a legfontosabb mozgató. Ez adta a gondolatot, hogy a novemberi globális esemény, a Vállalkozók hete mellett, tavasszal is mozgassuk meg Debrecen vállalkozásra nyitott hallgatóit és fiatal vállalkozóit. Célunk az volt, hogy az egyetemi hallgatók is lássanak példákat arra, hogy egy ötletből, hobbiból hogyan lehet sikeres vállalkozóvá válni kevés tőkével, de sok kitartással. Ezzel az eseménnyel megteremtjük a lehetőséget arra, hogy találkozzanak egymással, együtt gondolkozzanak, dolgozzanak és ráébresszük az ifjúságot, hogy vállalkozni igen is jó!

Team Academy Debrecen, a Vállalkozók napja ötletgazdája

2010-ben a Debreceni Egyetem Gazdálkodástudományi és Vidékfejlesztési Karán, elindult egy innovatív finn tanulási modell, a Team Academy Debrecen. A modellt 1993-ban egy marketingprofesszor, Johannas Partanen álmodta meg és hozta létre Jyväskylä-ben a JAMK-on (Jyväskylä University of Applied Sciences).

Vállalkozók Napja program 2014

Kattints a képre és nézd meg a progamot!

A Team Academy Debrecenben tanuló ifjúság „Vállalkozva tanul és csapatban gondolkodik”.  A képzésbe belépők együtt hoznak létre vállalkozásokat, így a csapatban történő munka, a közös gondolkodás, az egymástól tanulás is szerves része a képzésnek és a személyes fejlődésnek. A fiatalok saját maguk határozzák meg, hogy milyen céljaik vannak a tanulás, a vállalkozás területén.  A vizsga maga az élet. A folyamatot nem tanárok segítik, hanem team coachok. A gyakorlatban szerzett ismereteken túl a szakirodalmak széles tárháza is kelléke a munkának. Az adott feladatot – legyen ez marketing, vezetés, pénzügy stb. – leginkább segítő irodalom mindig rendelkezésre áll. A fiatalok az adott projekthez szükséges elméleti ismereteket, modelleket azonnal a gyakorlatba ültetik át, így tanulják meg.

Hogyan tervezzük a napot?

Az a tapasztalatunk, hogy a dialógus, a reflektálás a történtekre elengedhetetlen része a fejlődésnek. Az interaktivitás tehát egy központi eleme lesz a programnak. Április 30-án a délelőtti előadásokat követően délután interaktív work-shoppal készülünk, így a résztvevők számára is teret biztosítunk az aktív részvételre. Ekkor lesz lehetőség arra, hogy az egyetemisták a vállalkozókkal együtt dolgozzanak, beszélgessenek.

Mit nyer az, aki ellátogat programunkra?

Hisszük, hogy egy program akkor sikeres, ha tudod miért érkezel, mit szeretnél magaddal vinni: Új kapcsolatot? Egy választ vállalkozásodhoz, ötletedhez kötődő kérdésedre? Egy új eszközt/módszert, ami segít az előrelépésben? Egy új ismeretet? … A készüléshez itt találod programunkat, ez segít, hogy elkezd az ismerkedést az előadókkal, a témákkal. Végiggondolhatod, mit teszel te hozzá a programhoz, hogy minél több mindent vihess magaddal! A Team Academy Debrecen csapata azon dolgozik, hogy mindenképpen nyertesként távozz. Minél többet hozzáteszel, annál többet tudsz kivenni.

A Team Academy Debrecen csapata nevében minden érdeklődőt várunk szeretettel a Kazánházba 2014.április 30-án, szerdán!

Kattints ide a jelentkezéshez! >>> Vállalkozók napja 2014

Judit

Reklámok
1 hozzászólás Post a comment

Trackbacks & Pingbacks

  1. A dobozon kívülről | Debrecen Bár

Van véleményed? Itt oszthatod meg velünk:

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s

Note: HTML is allowed. Your email address will never be published.

Subscribe to comments

%d blogger ezt kedveli: