Skip to content

2014-06-02

Néha a zenészek is háborognak

Készítő: Norrka

Még a sztárokkal is előfordul olykor-olykor, hogy valamin felháborodnak, kihozzák őket a sodrukból, és nemtetszésüknek néha hangot is adnak, ami nyilván nagy port kavar a médiában is. Gyakran a nem kívánt következményeket is viselniük kell. Mai színes híreinkben olvashattok a Jack White kontra Black Keys balhéről, arról hogy kik szerint van kihalófélben a rock ‘n ‘roll, hogy miért nem érdemes a Linkin Park öltözőjében rosszalkodni, és hogy milyen nemes szavak hagyták el Tupac száját utoljára.

Jack White vs. Black Keys

Első estünkben épp egy bocsánatkéréssel állunk szemben, amelyet persze egy összezördülés előzött meg: a Jack White és a Black Keys közötti ellentétről van szó. Még tavaly került nyilvánosságra az az e-mail, amiben Jack White seggfejnek nevezte a Black Keys énekesét, Dan Auerbach-ot. Állítása szerint a zenekar az ő zenéjét másolja. A levelet egyébként azért írta volt feleségének, hogy vegye ki közös gyerekeiket abból az iskolából, ahova Auerbach gyermeke is jár. Múlt héten pedig több lap is lehozta Jack White Rolling Stone-interjúját, melyben még rosszabbakat mondott a Black Keys-ről. White szerint, ha olyan zenét hall, amely nagyon hasonlít az övére, általában a Black Keys az eredeti előadó. Az interjú megjelenése után Jack White máris bocsánatot kért a bandától, mivel szerinte elferdítették az interjú szövegét, és kiszakították mondatait a szövegkörnyezetükből, majd pedig sok sikert kívánt a Balck Keys-nek. A banda elfogadta a bocsánatkérést, de azért leszögezte, hogy barátok nem nagyon lesznek. A sztoriból nekem csak egy dolog nem tiszta: hogyan került nyilvánosságra a volt feleségének írt e-mail?

Serge Pizzorno vs. mindenki

Serge Pizzorno szerint a rock ‘n ‘roll kihalófélben van. Ezzel a kijelentéssel inkább csak a hamarosan megjelenő új albumukra, a 48:13-re szerette volna felhívni a figyelmet. Hozzátette még, hogy szerinte a Kasabian az utolsó fennmaradt rockzenekar, amivel természetesen lehet vitatkozni. A gitáros szerint ez az album annyira jól sikerült, hogy majd inspirálni fogja a feltörekvő, fiatal és tehetséges rock zenészeket, bandákat. Eez-eh című dalukhoz készült klipet már meg is tekinthetitek.

Linkin Park vs. Sublime with Rome

Nemrég egy arizónai fesztiválon egy napon lépett fel a Linkin Park és a Sublime with Rome nevű zenekar, amikor is az utóbbi zenekar öltözőjéből a rendőrök elkobozták az ott megtalált marihuánát. A felbosszantott zenekar természetesen a Linkin Parkot gyanúsította meg azzal, hogy feldobta őket a rendőröknél. Chester Bennington és csapata csuklóból tagadta a történteket, viszont a másik banda szerint már a rendőrségi jelentés is elérhető, ami bizonyítja, hogy tényleg a Linkin Park tehet a hatósági látogatásról. A vicc az, hogy állítólag a Linkin Park sajnálatában már fel is ajánlotta a hiányzó fű pótlását. A hír megemésztéséhez ajánlom a Linkin Park annyira friss dalát, melyet egészen pontosan a tegnapi (június 1.) napot töltöttek fel.

Tupac vs. rendőr

A cikk végére egy olyan hírt hagytam, amely nem biztos hogy igaz és nem is túl örömteli, inkább csak érdekes, talán egy kicsit vicces. Tupac halála előtti utolsó szavai a következők voltak: Fuck you! Mindezt az lelövését követően őt megtaláló rendőrnek mondta, amikor is felismerte, hogy egy rendőr az, aki megtalálta. Ezután kómába zuhant, a történet végét pedig sajnos már mindenki ismeri. Lentebb meghallgathatjátok a rapper Keep ya Head Up című dalát.

Reklámok

Van véleményed? Itt oszthatod meg velünk:

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s

Note: HTML is allowed. Your email address will never be published.

Subscribe to comments

%d blogger ezt kedveli: