Skip to content

2014-09-23

5

Igen, elkezdődött!

Készítő: Laci

Minden kezdet nehéz. Szokták mondani azok, akik nehezen kezdenek bele dolgokba. De szerencsére az !GEN Debrecen képzése nem így indult ma.

Van az az érzés, mikor belépsz egy terembe, és tudod, hogy ott valami nagy dolog van készülőben. Mikor belépsz, és nem kell feszengeni, hanem bárkihez tudsz szólni, kezet fogni, beszélgetni. És tudod, hogy ha ezekkel az emberekkel összedugod a fejed, akkor valami jó dolog fog kisülni az egészből.

Na ez az érzés fogott el, mikor pár perccel a kezdés előtt beléptem a Kazánházba, az !GEN Debrecen képzésére.

Hihetetlen érzés!

Az első alkalom abból állt, hogy bemutatkoztak a szervezők (mi), az egész képzés alapítói, Zsófi és Laci Budapestről, majd pedig a főszereplők, az !GEN Debrecen résztvevői.

Voltak szép számmal egyéni jelentkezők, akik eljöttek, mert szeretnének valami új dolgot kipróbálni, dolgozni valaki ötletén, ami megtetszik nekik, és ezáltal fejlődni, tanulni.

Jöttek ötletgazdák, és két csapat is elindult a 3 hónapos képzésen, azzal a céllal, hogy a 3 hónapos képzés után akár új emberekkel/impulzusokkal/tudással kiegészülve, tudjanak tovább dolgozni az ötletükön.

Motivált, érdeklődő, határozott és céltudatos emberekből összejött egy jó nagy csokor. Nehéz ilyen közösséget találni, és örülök, hogy ez összejött, és az !GEN képzés el tud indulni itt, Debrecenben is.

Ehhez a diavetítéshez JavaScript szükséges.

Dobpergés… Az ötletek!

Na, de mik is lesznek azok az ötletek, amiket az !GEN Debrecen képzésben a résztvevők dolgozni fognak:

  • Szinkronizáló alkalmazás – „Ha egy vállalatnak van két különálló üzleti, számviteli informatikai rendszere, akkor azt mi összekapcsoljuk, hogy hatékonyabban lehessen ezeket használni.”
  • Személymegtaláló app”, egy olyan mobil alkalmazás ami segít abban hogy ne veszítsétek el egymást a fesztiválokon, és mindig tudjátok épp hol jár a másik!
  • A táplálék kiegészítők árukereső és ár összehasonlító oldala.
  • Appartment” – az albérletkeresés problémáját megoldó mobil app, hogy mindenki megtalálhassa azt az ideális helyet, ahol lakni tud.
  • White dental 3D webes alkalmazás, hogy a betegek biztonságban érezzék magukat a fogorvosi székben, és tudják mi fog velük történni.
  • Debrecen HUB, hogy Debrecenben megalakuljon az első közösségi iroda, co-working hely.

Érdekes projektek, érdekes emberekkel. Én most ezt látom. Hogy mi sül ki ebből az egészből? Egész biztosan valami jó. Hogyan jutunk el addig? Na erről meg folyton küldjük majd Nektek a beszámolókat.

Szóval ha érdekel mi lesz ezzel a 6 ötlettel/csapattal, érdekel mi fog velük történni, hova jutnak el, milyen eredményeket érnek el, akkor kövess minket Facebook-on, iratkozz fel a Hírlevelünkre, vagy csak olvasd minden héten a beszámolóikat december végéig.

Jövő héten folyt köv….

Tetszett az írás, vagy tetszik ez az egész kezdeményezés? Akkor nyomj egy lájkot, és oszd meg minél több ismerősöddel. Ha másért nem, akkor azért, mert már hajnal van, és most lett kész a bejegyzés…

Reklámok

Van véleményed? Itt oszthatod meg velünk:

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s

Note: HTML is allowed. Your email address will never be published.

Subscribe to comments

%d blogger ezt kedveli: