Skip to content

2014-09-29

Mennyi egy meg egy, Geszti Péter szerint?

Készítő: Süvöltős László

Tavasszal részt vettem Geszti Péter egyik előadásán. Nagy tisztelője vagyok, és több szempontból példaértékűnek gondolom a munkáját. Elég az ARC Kiállításra vagy a Nemzeti Vágtára gondolnunk, ezek a márkaépítésnek olyan példái, amilyen példákból csak kevés van az országban. Előadás közben szinte zavarba ejtő őszinteséggel avatta be a hallgatóságot a kulisszák mögötti világba, és volt egy gondolata, amit úgy éreztem, el kell tennem útravalónak. Azt hiszem már önmagában ezért érdemes volt ott lenni az előadáson. Geszti a következőt kérdezte:

Mennyi 1 + 1 ?

8_o_Geszti_peter-0005-CZ

Ez a kérdés jelent meg a vetítő vásznon hatalmas betűkkel, mi pedig nem tudtuk, hogy a válasz egy vicc, egy szójáték vagy egy magvas gondolat lesz. Nagy örömömre a válasz egy olyan gondolat lett, ami azóta már számtalanszor nagy hasznomra vált. A gondolat a következő volt: “Egy meg egy az végtelen” -ez viszont a legtöbbünknek még így sem volt világos. Péter szerencsére kifejtette bővebben is:

“Ha két hasonló gondolkodású ember találkozik, és elkezdenek ötletelni, elkezdenek új dolgokat és új projekteket kitalálni, ha két hasonlóan gondolkodó ember elkezd együtt, közösen gondolkodni, abból nem kettő, hanem végtelen mennyiségű ötlet származhat majd.” 

Hogyan néz ez ki a jelen Debrecenében?

Az elmúlt hetekben többen kérdeztétek, hogy miért kezdtük el rendszeresen, minden hónap első hétfőjén megrendezni Debrecenben a Business Party-t, a Fiatal Vállalkozók Országos Szövetségének havi rendezvényét. A válasz Geszti gondolataiban van: azért, hogy teret biztosítsunk a hasonlóan gondolkodó, vállalkozó szellemű fiataloknak itt, Debrecenben hónapról hónapra. A visszajelzések alapján a rendszeres rendezvények meghozták a várt eredményt: számos új projekt indult el a FIVOSZ Business party-n egymásra találó emberek találkozása révén, ez pedig megerősített minket, a szervezőket abban, hogy Októberben is megrendezzék az eseményt.

FIVOSZ Business party, Október 6. Debrecen

10403274_10204775978629296_3823639334732178183_nA rendezvény új helyen, a Belga Söröző és Étteremben várja majd a helyi fiatal vállalkozókat. Az emeleti különtermek mindegyike külön célt szolgál majd: egy 45 fős előadó terem berendezésén túl lehetőség lesz kerekasztalos beszélgetésekre és új ötletek megosztására is.

A program terv a következő:

► 17:30 – 17:45: Megérkezés, helyek elfoglalása
► 17:45 – 18:00: Köszöntő & a debreceni Business party jövőképének bemutatása
► 18:00 – 18:30: Elevator pitch, a jelenlévők 30 másodperces bemutatkozása
► 18:30 – 19:00: Szünet
► 19:00 – 19:30: Előadás: 
“Összeszerelési útmutató hatásos hirdetésekhez”
Előadónk Tassi Viktor, a Konyhamarketing blog tulajdonosa lesz.
► 19:30 – 23:00: Networking, és kötetlen kapcsolatépítés

Ha részt szeretnél venni a rendezvényen, kérlek csatlakozz Hajdú-Bihar megye hivatalos FIVOSZ csoportjához, és regisztrálj a csoportban megadott linken.

Minden hónap első hétfője –> FIVOSZ Business Party Debrecen!

Reklámok

Van véleményed? Itt oszthatod meg velünk:

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s

Note: HTML is allowed. Your email address will never be published.

Subscribe to comments