Skip to content

2014-10-04

Az Egyetemi Élet egyre ZÖLDEBB

Készítő: Zoli

A Debreceni Egyetemen és annak környékén egyre gyakrabban lehet találkozni az Egyetem “zöldítésében” kiemelt szerepet vállaló hallgatói csoporttal, a DEHÖK Hallgatói Környezetvédelmi Bizottsággal. A szervezet, amely egyre aktívabban vesz részt a környezetvédelemhez, természetvédelemhez és zöld témakörökhöz kapcsolódó kezdeményezésekben, 2009 óta szervez eseményeket, akciókat és megmozdulásokat a Debreceni Egyetemen és környezetében, a hallgatóság bevonásával, illetve megszólításával.

bizottsag logo 2Az utóbbi években számos környezetvédelemhez és természetvédelemhez kapcsolódó esemény megrendezésére volt lehetőség, amelyek a figyelemfelkeltés mellett a csatlakozó elhivatott önkéntesek munkájának köszönhetően számos esetben jelentős eredményeket is hozott.

A  környezetvédelemhez, természetvédelemhez és zöld témakörökhöz kapcsolódóan a Bizottság minden lehetőséget megragad a figyelemfelhívás és szemléletformálás érdekében.

Ennek céljából a Debreceni Egyetem kéthetente megjelenő lapjában, az Egyetemi Életben a kezdeti egy-egy hír, felhívás közzétételét követően 2013 októberétől kezdve az Egyetemi Élet jóvoltából már saját rovattal jelentkezik a Bizottság, “ZÖLDEBBÍTŐ” elnevezéssel, 2-3 oldalas terjedelemben.

zöldebbítő

Az ZÖLDEBBÍTŐ-ben az olvasók időről időre tájékozódhatnak a Környezetvédelmi Bizottság aktuális kezdeményezéseiről, kiemelt információiról, továbbá minden számban megjelennek érdekes kishírek a legkülönbözőbb zöld témakörökhöz kapcsolódóan.

Az Egyetemi Élet elektronikus változataira – és ezen belül a ZÖLDEBBÍTŐ rovatra szeretném felhívni a figyelmet, amely online elérhető a következő link alatt, a 2013. októberi számmal kezdődően, jellemzően a 20.-22. oldal környékén:

EGYETEMI ÉLET SZÁMAI ONLINE

A Bizottság legfőbb célja 2009 óta nem változott, szeretné megmutatni az Egyetemen hallgatóinak és dolgozóinak, hogy környezetünk védelme kiemelt fontosságú, amely mindenki számára előnyös és hasznos.

Jó böngészést kívánok!

Reklámok

Van véleményed? Itt oszthatod meg velünk:

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s

Note: HTML is allowed. Your email address will never be published.

Subscribe to comments

%d blogger ezt kedveli: