Skip to content

2014-12-13

Ha ezt olvasod, sikeres vagy: Business & Beer – Programajánló

Készítő: Süvöltős László

A Business & Beer egy új típusú party a városban, ami hiányt pótol és olyan közönséget szolgál ki, akik eddig csak ritkán találták meg a hozzájuk passzoló rendezvényt: ez a rendezvénysorozat a céltudatos, kreatív és sikerorientált fiataloknak szól!

CÉL & KÜLDETÉS

Mert a Business & Beer-nek bizony célja van. Hiszünk valamiben, méghozzá nagyon, és ezért hajlandóak is vagyunk keményen dolgozni: abban hiszünk, hogy Debrecenben rengeteg olyan sikerorientált fiatal van, akik nagyon sokra viszik az életben. Nekik szól a Business & Beer! Ha ezt a cikket olvasod, feltételezhetően egy céltudatos fiatal vagy, aki nem ragaszkodik a megszokott sémákhoz és valamivel a megszokottnál többet akar kihozni az életéből. Ha stimmel rád a leírás, jó hírem van: lesz a Kazánházban kedden egy rendezvény, ami kimondottan Neked szól majd!

A Business & Beer-nek kettős célja van

#1. Egy fedél alá hozzuk a város fiatal vállalkozóit, laza, kötetlen környezetben. Nem kell öltöny vagy mandzsetta gomb, gyere el és találkozz a hozzád hasonlóan gondolkodó, fejlődni akaró üzletemberekkel és startupper-ekkel. A legjobb ötletek gyakran informális közegben, egy pohár sör mellett születnek – ezt már mindannyian tapasztaltuk.

#2. A rendezvény okkal kerül megrendezésre a Kazánházban, egyetemi környezetben! A Business & Beer ugyanannyira szól a céltudatos egyetemistáknak (sőt!), mint a fiatal vállalkozóknak. Ez egy olyan party, ahol a fejlődni akarás van a célkeresztben, ahol a buli mellett tanulnak is a résztvevők… méghozzá rengeteget!

business_and_beer_logo

TEMATIKA

Minden Business & Beer egy olyan üzleti szemléletű téma köré épül, ami segíti a résztvevők fejlődését. A december 16-ai rendezvény a NETWORKING, azaz a professzionális kapcsolatépítés jegyében telik majd: két profi előadó, fejenként 15 percben mutatja be a téma egy olyan szegmensét, ami garantáltan hasznos lesz minden jelenlévőnek.

PARTY & Business, egy helyen

A lendületes előadások után fokozatosan belemegyünk az éjszakába! Ötletelések, és nagy brainstormingok töltik majd meg a teret, sőt, talán táncra is perdülünk majd: Dj. Lagu, egy szuper lemezlovas is velünk lesz és tudni fogja, hogy mikor kell az éterbe egy kis plusz hangerő!

Mikor – hol – és mennyiért?

Időpont: December 16. – Kedd – 18:30

Helyszín: Kazánház, Böszörményi út 138, az Agrár főépülete mögött.

Belépő: A belépés díja 600 Ft / fő, amiben benne van az előadásokon szerzett instant tudás és a party is. E mellett minden belépőből 100 Ft-ot a Debreceni Kutyaház Alapítványnak adunk majd kutya- és macskaeledel formájában. Tudjuk, ez elég jófej dolog, ezért is csináljuk, és mert hiszünk abban, hogy a környezetünk ilyen apró törekvésekkel is jobbá tehető. Meg persze imádjuk az állatokat, és azokat is, akik szintén imádják őket, és teszünk azért, hogy nekik is jobb legyen. 🙂

A december 16-ai Business & Beer-re az esemény Facebook oldalán tudsz jelentkezni, és ha jössz, kérlek töltsd ki ezt az egyperces regisztrációt is!

10305418_10205304554483362_7689545122602512043_n

Reklámok
Read more from Business, Vállalkozz!

Van véleményed? Itt oszthatod meg velünk:

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s

Note: HTML is allowed. Your email address will never be published.

Subscribe to comments